Velencei-tó turisztikai kedvezménykártya felhasználási feltételek és rendszer információk

Hogyan működik a kártya?

A Velencei-tó turisztikai kedvezménykártya rendszerként működik, melynek üzemeltetője a Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Kft. A Velencei-tó térségbe érkező vendégek akkor juthatnak hozzá a kártyához, amennyiben a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén vendégéjszakát töltenek el. A vendégek kártyáját a különböző elfogadóhelyeken a kártyán szereplő egyedi QR kód vagy az egyedi sorszám leolvasásával, kártyaleolvasó mobiltelefon készülékek segítségével azonosítják, a kedvezmények és ingyenes szolgáltatások így könnyen és egyszerűen igénybe vehetők.

Hogyan juthatok a kártyához?

Amennyiben Ön szállást foglal a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén, akkor Önnek mindössze annyi teendője van, hogy megadja a kártya aktiválásához szükséges adatokat, azaz regisztrál a kártyarendszerben. A szálláshelyre történő megérkezéskor, a bejelentkezést követően az Ön által igényelt kártyát a szállásadó az Ön részére térítésmentesen aktiválja. A kártya az érkezés napján 14:00 órától a távozás napján 16:00 óráig érvényes.

A card.velencei-to.hu oldalon Ön már az utazás előtt, akár otthonról is regisztrálhatja magát és az Önnel együtt utazó személyeket a kártyarendszerben saját számítógépén vagy mobil eszközén, és ezzel időst spórolhat. Ez esetben az Ön szállásadója csupán a regisztrációt ellenőrzi a bejelentkezést követően, amikor aktiválja a kártyát az Ön számára.

Természetesen Önnek lehetősége van a szállásra való bejelentkezéskor is regisztrálni a card.velencei-to.hu oldalon, vagy amennyiben Ön kívánja, a szállásadó készséggel elvégzi a regisztrációt, majd érvényesíti az Ön kártyáját. Egy kártyára több együtt megszálló (egy időben érkező és távozó) személy is regisztrálható.

Vissza kell-e adnom a kártyát, vagy elvihetem magammal? Felhasználhatom-e újra?

A kártyát ingyenesen bocsátjuk az Ön rendelkezésére. Kérjük, hogy elutazásakor adja le a recepción, a szállásadójának!

Amennyiben mégis szeretné megőrizni és legközelebbi Velencei-tavi tartózkodása esetén ugyan ezt a kártyát szeretné használni, akkor nyugodtan elviheti. Kérjük, hogy ez esetben vigyázzon a kártyára és tegye olyan helyre, ahol a következő utazás előtt biztosan megtalálja és hozza magával legközelebb, amikor a sérülésmentes kártyát újra aktiváljuk majd az Ön számára (amennyiben ismét a rendszerhez csatlakozott szálláshelyen száll meg).

A kártya a Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Kft. tulajdona. Amennyiben hazaviszi a kártyát és később mégis úgy dönt, hogy nem szeretné megtartani, kérjük, ne dobja ki, hanem küldje vissza a Kft. címére, amelyet a kártyán feltüntettünk!

Milyen előnyöm származik a kártya használatából?

A Velencei-tó kártyaturisztikai kedvezménykártya rendszer számos értékes szolgáltatást tartalmaz, amelyek 5-50%-os kedvezménnyel vehető igénybe a Velencei-tó térségben az Ön tartózkodási ideje alatt. Önnek a tartózkodási idő alatt lehetősége nyílik a kártyával minden, a Velencei-tó kártyarendszerben kínált, kedvezményes szolgáltatást egy alkalommal igénybe venni. Bővebb információ az elfogadóhelyekről a card.velencei-to.hu oldalon az Elfogadóhelyek menüpontban található.

Hogyan kapom meg a kedvezményes szolgáltatásokat?

Vigye magával a szálláshelyen kapott kártyát és az elfogadóhelyeken, a fizetéskor adja át a kártyát a pénztárosnak, aki leolvassa azt! Amennyiben az elfogadóhelyen a technikai feltételek nem adottak a leolvasáshoz, akkor a személyzet a kártyarendszer ügyfélszolgálatán keresztül végzi el a kártya azonosítását, a kártyán szereplő egyedi azonosító szám segítségével. A leolvasáskor / azonosításkor megállapításra kerül, hogy érvényes-e a kártya, hány főre érvényes a kártya, illetve hogy a kártyabirtokos igénybe vette-e a már az egy alkalomra járó kedvezményes, vagy ingyenes szolgáltatást.

Hány főre szól a kártya?

A minimum 1 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmenetesen átadott Velencei-tó kártyakártyára a szálláshely recepciója több, együtt utazó személyt is regisztrálhat. Például egy család egy kártyát kap, amelyen a felnőtteket és a gyerekeket is aktiválják. A kedvezményeket annyi személy veheti igénybe az elfogadóhelyeken, ahányat a kártyán a szálláshely regisztrált.

Mettől meddig érvényes a kártyám?

A minimum 1 vendégéjszaka eltöltése esetén Önnek térítésmentesen átadott Velencei-tó kártya az Ön teljes térségi tartózkodása alatt érvényes, a szálláshelyen történő bejelentkezés napján 14:00 órától a távozás napján 16:00 óráig.

Biztonságban vannak-e az adataim?

Igen, a szálláshelyen megadott adatokat sem a szálláshely, sem a Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Kft., illetve jogosulatlan harmadik személy nem használhatja nyilvántartási, illetve hírlevél küldésen kívüli célokra.

Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Kft.
Székhely: 2483 Gárdony, Szabadság u. 20-22.
Cégjegyzék szám: 07-09-020168, nyilvántartja: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88268/2015.
További információk: http://card.velencei-to.hu/