HOGY MŰKÖDIK A VELENCEI-TÓ TURISZTIKAI KÁRTYARENDSZER?

A vendég TDM tag kártyakiadó szálláshelyet választ, regisztrálja magát a kártyarendszer http://card.velencei-to.hu címen elérhető honlapján.

Egy kártyára több együttérkező vendég, azaz azonos szálláson és azonos időszakban megszálló személy is regisztrálható.

A szálláshely elfoglalásakor, a bejelentkezést követően a szállásadó érvényesíti a vendég regisztrációját a szálláshely számítógépére telepített program segítségével, majd kiadja az "élesített" kártyát és megkéri a vendéget, hogy kijelentkezéskor a kártyát szíveskedjék leadni a recepción. Szállásadó a kártyáért kauciót nem kérhet. Amennyiben a vendég távozásakor elmulasztja leadni a kártyát, de megőrzi és legközelebbi látogatásakor magával hozza, a sérülésmentes kártya újra érvényesíthető. Az együttérkezők egy kártyára írhatók.

A kártya egyedi QR kóddal és sorszámmal van ellátva, az érkezés napján 14.00 órától a távozás napján 16.00 óráig érvényes. A szállásadó által regisztrált érvényességi időt a rendszer automatikusan kezeli.

A vendég a kártya érvényességi ideje alatt veheti igénybe a rendszerben kínált szolgáltatásokat. A kedvezményes szolgáltatások aktuális kínálata a http://card.velenceito.hu honlapon, illetve mobil eszközön is megtekinthető.

A kedvezmény érvényesítése a kártyafelhasználás szabályzatának megfelelően, a kártyaelfogadó helyen, a szolgáltatás fizetésekor történik. A vendég a fizetéskor felmutatja / átadja a kártyát az elfogadó partnernek, aki a kártyán található egyedi QR kód / sorszám leolvasásával / regisztrálásával érvényesíti (számítja be) a kedvezményt a jogosult részére.

A kártyaelfogadó a kártyán szereplő QR kód vagy a sorszám leolvasásával győződhet meg a kártya érvényességéről.

A Velencei­tó turisztikai kártya a vendég számára INGYENES. A kártyarendszerhez való csatlakozás a kártyakiadó és ­elfogadó TDM tag szolgáltatók számára INGYENES.

A kártyakiadáshoz számítógépre (mobil eszközre) és telepített kártyaszoftverre, a kártyaelfogadáshoz telepített leolvasó készülékre (mobil eszközre), valamint stabil internet kapcsolatra van szükség.

A Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Kft. a szállásadóknál a kártyakiadáshoz szükséges szoftvert telepíti, a kártyaelfogadó partnerek számára a kártyaolvasáshoz a QR kód olvasóval ellátott okos telefont térítésmentesen biztosítja (a készlet erejéig), a mobiltelefon készülékre a kártyarendszer működéséhez szükséges mobil applikációt telepíti. A Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Kft. internet előfizetést és SIM kártyát nem biztosít a rendszer működtetéséhez.

További információ:
Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület
2481 Velence, Tópart utca 47., Velence Korzó
Tel: 06 30/974-2566
E-mail: velence@tourinform.hu

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület
2483 Gárdony, Szabadság út 24.
Tel: 06 22/570-078
E-mail: tourinform@velencei-to.hu