Citypay

Találatok száma: 14 db

Keresési feltételek:

 • VelenceBike - Arvel Apartmanok

  H-2481 Velence, Fő utca 172

   VelenceBike - Arvel Apartmanok

  Az Arvel Apartmanok a Velencei tó északi partján, Velence településen kerültek kialakításra. Kedves Vendégeink hét darab modern, minden kényelemmel felszerelt külön álló appartman közül választhatnak. Mindegyik rendelkezik konyhával, ahol hűtő, fagyasztó, sütő, kerámialapos főzőlap, mikrohullámú sütő biztosít igazi otthonos feltételeket a vendégek számára. Épített zuhanyfülkével felszerelt fürdőszobáinkban mindenki igazi felüdülést találhat egy-egy sportos fárasztó nap után. A nappaliban kényelmes kanapék gondoskodnak a családok pihenéséről. Hat appartmanban két-két hálószoba található. Szállásaink alapvetően 4 főre kerültek kialakításra, de a nappali nyújtotta lehetőséget kihasználva szükség esetén 5-6 ember is kényelmesen elfér szálláshelyeinken. Az appartmanok minden helysége légkondicionálóval felszerelt, hogy a nyári kánikula idején is felüdülésre leljenek vendégeink. Az elektronikus szórakozások tárházát az LCD TV-k illetve az ingyenes WIFI szolgáltatás teszi teljessé. A apartmanok alig 200 méterre fekszenek az északi strandtól, de az ingatlanon belül is hatalmas tér áll vendégeink rendelkezésére, ahol igény esetén a gyerekek játszhatnak kedvükre, illetve a felnőttek múlathatják az időt napozással, sütögetéssel, tollas labdával, illetve egyébb szabadtéri játékokkal.

  Részletek a kibocsátóhelyről: »

 • AA-Ady Apartman

  H-2483 Gárdony, Ady Endre u. 17.

 • Ági Vendégház

  H-2483 Gárdony, Posta u. 86/a

 • Angelika Vendégház

  H-2485 Dinnyés, Gárdonyi Géza u. 52.

 • DO-NO Apartman

  H-2475 Kápolnásnyék, Kazinczy u. 20/B

  DO-NO Apartman

  Igényes kivitelű új építésű apartman kiadó kisebb baráti társaságok és családok számára Kápolnásnyéken.

  Részletek a kibocsátóhelyről: »

 • Kavics Spa Klub & Hotel**** és Grill Étterem

  H-2481 Velence, Nadapi út 38.

  Kavics Spa Klub & Hotel**** és Grill Étterem

  Velencei-tó kártyával rendelkező vendégeink 20% kedvezménnyel vehetik igénybe sqash-, tenisz- és műfüves focipályáink szolgáltatásait, emellett 10% kedvezménnyel juthatnak hozzá wellness részlegünk belépőjéhez, amelyhez egy welcome drinket is kapnak ajándékba!

  Részletek a kibocsátóhelyről: »

  10% kedvezmény wellness belépő árából

  Kedvezmény: 10 %

  20% kedvezmény squash-, tenisz-, és műfüves focipálya bérleti díjából

  Kedvezmény: 20 %

  Ingyenes welcome drink wellness belépő vásárlása esetén

  Kedvezmény: 100 %

 • Pákász Tanya Kemping

  H-2484 Agárd, Chernel I. u. 54.

  Pákász Tanya Kemping

  Agárdon a Velencei-tó déli partján, közvetlenül a tó parton fa és kőházakkal, bungalókkal, sátorhelyekkel várjuk kedves vendégeinket a Pákász-tanya kempingben. A Pákász Tanya Agárdon a Velencei-tó déli partján, a Madárvárta természetvédelmi terület és a Park Strand Kemping és Túrafalu között, gyönyörű környezetben helyezkedik el.

  Részletek a kibocsátóhelyről: »

 • Park Strand Kemping és Túrafalu

  H-2484 Agárd, Chernel I. u. 56.

  Park Strand Kemping és Túrafalu

  Hétfőtől péntekig - a kiemelt rendezvények kivételével - ingyenes belépést biztosítunk strandunkra a Velencei-tó kártyával rendelkező vendégeink számára!

  Részletek a kibocsátóhelyről: »

  Ingyenes strandbelépő

  Kedvezmény: 100 %

 • Pisztráng Kemping

  H-2483 Gárdony, Pisztráng u. 21-23.

  Pisztráng Kemping

  A megújult Pisztráng Kemping 2016. tavaszától újra várja egykori és leendő vendégeit Gárdonyban közvetlen vízparti környezetben. Faházaink korszerűsítésben részesültek, melyet csak személyesen lehet igazán megtapasztalni. Töltsön nálunk egy hetet vagy akár csak egy hétvégét és tapasztalja meg a megújult faházaink adta lehetőségeket!

  Részletek a kibocsátóhelyről: »

 • Tóparti Apartman

  H-2483 Gárdony, Rezeda u. 23.

1 2